18-04-09

Adyashanti gatherings in Amsterdam

Beste,

Met plezier geef ik wat meer informatie over het mooie initiatief van Masja in Nederland.  Zij heeft een spiritualiteit-centrum, waar regelmatig bijeenkomsten gehouden worden rond het onderwijs van eigentijds spiritueel leraar Adyashanti  :

Masja schrijft op haar website (zie links onderaan bij Gatherings/Amsterdam) :

"Adyashanti is één van de grote spirituele leermeesters van deze tijd, en is voor velen een enorme inspiratiebron op hun zoektocht naar zelfrealisatie en verlichting. Hij houdt regelmatig bijeenkomsten in de U.S.A en Canada. Omdat Adyashanti voorlopig Europa niet persoonlijk bezoekt willen wij toch op deze manier alle geïnteresseerden de mogelijkheid beiden om videomateriaal te bekijken en elkaar te ontmoeten.

Samen 'zijn'
Iedere eerste donderdag van de maand kun je Adyashanti Gatherings (videobijeenkomsten) bijwonen waarop satsang dvd's vertoont worden van Adyashanti. De dvd's zijn Engelstalig en niet ondertiteld, maar over het algemeen is het goed te volgen.

Lijkt het je leuk om samen te komen met andere geïnteresseerden om te luisteren naar satsang video's met Adyashanti, ervaringen te delen en met elkaar te 'zijn'? Kom dan ook! Vanaf 19.30 uur ben je welkom. We starten om 20.00 uur en eindigen rond 22.00 uur. Er is koffie en thee en wat lekkers. De avonden zijn gratis toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage is welkom. Alle donaties worden gebruikt ten gunste van deze bijeenkomsten, zoals om nieuwe dvd's aan te schaffen.

Bezoek ook eens de website van het Spiritualiteit-centrum : zie bij de links.

 

 

 

De commentaren zijn gesloten.